Kręgliccy – restauracje i catering

 

 

 

 

 

 

Rodzinna firma Kręgliccy to sześć warszawskich restauracji etnicznych, które przenoszą w świat  fascynacji kulinarnych. Jedzenie jest dla nich formą zmysłowych przyjemności, które dostarczają możliwości odkrywania nowych smaków i spędzania czasu z przyjaciółmi w nastrojowych miejscach Warszawy.  „Szmer restauracyjnej sali, muzyka w tle, rozmowy i brzęk sztućców – ta melodia zawsze brzmi pięknie.”  Rodzina Kręglickich dzieląi się pasją i smakiem również z tymi, którzy potrzebują tego najbardziej.

Od początku istnienia naszej Fundacji, Państwo Kręgliccy wspierają program WielkiTalerz.pl, dbając o to, by nasi podopieczni mieli zapewnione codzienne zdrowe obiady. 

Więcej informacji o partnerze:: http://kregliccy.pl

—–

Wielkim Talerzem przez Świat

Rozpoczęliśmy cykl warsztatów kulinarnych z Kręglickimi.

Za nami pierwsze z cyklu #WielkimTalerzemPrzezŚwiat, wyjątkowe warsztaty kulinarne z Kręgliccy Restauracje i Catering. W czwartek, 20 lutego 2020 r., wylądowaliśmy w kuchni włoskiej pod czujnym okiem wspaniałej Pani Marzeny Gromelskiej, szefowej kuchni restauracji Chianti Kręgliccy. Ale to nie koniec kuchennej przygody naszej młodzieży. Przed nami kuchnia Grecka.

#WielkimTalerzemPrzezŚwiat to cykl warsztatów kulinarnych, dla fundacyjnej młodzieży, prowadzonych przez najlepszych Szefów Kuchni sieci restauracji Kręglickich. Gotowanie to nie tylko przygotowanie pysznych posiłków. To również nauka współpracy, odpowiedzialności, podział obowiązków oraz pokazanie dzieciom, że kuchnia to miejsce na wspólne spędzanie czasu, rodzinność i słuchanie siebie nawzajem.

Wszystko zaczęło się od kuchni włoskiej. Marzena Gromelska z restauracji Chianti Kręgliccy uczyła jak przygotować frittatę, bruschettę, makaron i włoskie pączki. Chcemy pokazać dzieciom, że kuchnia to miejsce na wspólne spędzanie czasu, rodzinność oraz słuchanie siebie nawzajem.

Wielki Talerz Kręgliccy Restauracje i Catering Chianti Kręgliccy Fundacja Joanny Radziwiłł Opiekuńcze Skrzydła